Find Your Fitcoach maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat of op "Ik ga akkoord" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord

Word Fitcoach

Scroll naar beneden

Adverteer gratis jouw personal trainingsdiensten op Find Your Fitcoach

Ben jij op zoek naar meer klanten en heb je nog een aantal lege uurtjes te vullen? Gebruik dan ons platform om geheel gratis te adverteren als Fitcoach en zo nieuwe sporters te bereiken! Door het opgeven van jouw specialiteiten, ervaring, opleiding en tarieven krijg jij meteen de cliënten die ook echt bij jou passen. Want training geven is leuk, maar training geven aan een sporter waar het ook echt mee klikt en bij werkt is nog veel leuker! Maak nu je persoonlijke profiel aan en kom gemakkelijk in contact met nieuwe oriënterende sporters!

Maak je profiel

Hoe werkt Find Your Fitcoach?

Als trainer ben je slechts 3 stappen verwijderd van die nieuwe sportklant. Lees via onderstaande stappen hoe jij zorgt voor meer trainingen!

Stap 1

Meld je aan als Fitcoach

Begin met het maken van een profiel

Profiel icoon Opstellen van jouw profiel
Kies een foto, vul je persoonlijke gegevens, soorten trainingen en specialisaties in. Geef je beschikbare uren en tarieven op. Je profiel helpt je om sporters een beter idee te geven over jouw kwaliteiten/specialisaties.

Stap 2

Word gevonden door sporters en ontvang berichten

Je krijgt een bevestiging van het bericht met de vraag of je deze wil accepteren.

People icoon Bereikbaar zijn Iedereen kan jou een bericht sturen. Vul jouw profiel volledig in en houd je persoonlijke gegevens up to date zodat sporters jou altijd goed kunnen bereiken.

Bericht icoon Berichten ontvangen van sporters Per mail krijg je een bevestiging van het bericht met de vraag of je deze wilt accepteren. Je kan zelf beslissen of je het bericht wil accepteren. Na het accepteren krijg je het gehele bericht inclusief contact gegevens opgestuurd via de mail.

Hands Zelf de opvolging bepalen Je kan zelf bepalen op wat voor manier je contact opneemt met de sporter. Na je betaling sturen wij de contactgegevens van de sporter door en is het aan jou op welke manier jij hem/haar wilt berichten.

Stap 3

Accepteer berichten

Via de mail ontvang je een bevestiging van het bericht van de sporter met hierin de betaallink. Zodra je hebt betaald, mailen wij het bericht en de contactgegevens van de sporter naar je toe.

Profiel icoon Kiezen om te accepteren Je hoeft het bericht niet te accepteren. Dit is je geheel je eigen keuze. Indien je er voor kiest om het bericht niet te accepteren, hoef je niets te betalen.

Reserveren icoon Betaling voltooien Het aanmaken van een profiel is gratis. Wij vragen slechts om een kleine vergoeding van € 0,99 bij het ontvangen van een bericht. Zodra je een bericht accepteert, ontvang je een betaallink in een bevestigingsmail. Afrekenen gaat gemakkelijk met iDEAL. Je kan er ook voor kiezen om credits te kopen tegen hoge kortingen. Zo werken we samen aan een sportieve en goedwerkende community.

Agenda icoon Reviews ontvangen Find Your Fitcoach laat je door sporters beoordelen op onder andere prijs, communicatie en kwaliteit.

Sluiten