Find Your Fitcoach maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat of op "Ik ga akkoord" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord

Contact

Scroll naar beneden

Over Find Your Fitcoach

Personal Training geven is een bijzondere tak van sport. Letterlijk. Persoonlijke coaching geven en krijgen is leuk en gebeurt vaak met een passie van beide kanten. Een goede match tussen trainer en sporter is hierbij wel essentieel om het gewenste resultaat te behalen. Find Your Fitcoach dient als platform om personal trainers en sporters met een goede match bij elkaar te brengen. Door personal trainers met elkaar te vergelijken kunnen sporters kijken welke persoonlijke coach en trainingsmethoden het beste bij hen passen. Vervolgens kan er gemakkelijk contact op genomen worden door een persoonlijke bericht te sturen. Samen kunnen er dan verdere stappen bepaald worden, zoals het plannen van een trainingssessie of het opstellen van een trainings- en/of voedingsschema. Een account aanmaken en vervolgens een juist sportieve match vinden is gemakkelijk en volledig gratis! Meld je vandaag nog aan in de snelgroeiende gebruikerscommunity van Find Your Fitcoach!

Toch nog iets meer van ons weten? Wij staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Stuur ons gerust een berichtje via het onderstaande formulier!

Stuur ons een bericht

Sluiten